Bun venit, vizitator! [ Inregistrare | Conectarerss

Matrimoniale cu anunturi si fantezii erotice

| Fantezii erotice, femei, intalniri, sex | 12/10/2013

De ce imi plac siturile matrimoniale cu anunturi?

Raspunsul este clar, acolo sunt anunturi cu oameni dezinhibati, deschisi la minte, chiar daca in mare parte sunt anunturi despre femei pentru sex cu plata. Dar, in ultimul timp gasim so barbati care ofera companie intima sau masaj la domiciliu contra cost.
pizde goale Matrimoniale cu anunturi si fantezii erotice
Am invatat ca in viata nu trebuie sa judeci pe nimeni si nu numai fatis, dar si in forul tau interior. Singurul efect al acestei judecati exteriorizate sau interiorizate, este ca-ti faci rau singur.

Fanteziile erotice

De fapt, imi plac oamenii care-si pun in practica visele sau fanteziile de orice fel, fie ele si erotice. Fara acest tip de oameni lumea nu ar evolua, chiar daca unii au fantezii care pe unii ii sperie. Nu exista padure fara uscaturi.

Ma gandeam sa fac un top al fanteziilor sexuale si am decis sa le spun pe ale mele. desigur sa presupune ca o fantezie este cea care inca nu a fost indeplinita, dar se-ntampla ca sa o pui in practica, iar dupa 3 luni sa ti se para din nou o fantezie, aceeasi pe care ai pus-o in practica acum 3 luni.

Asa e omul, vrea sa-si indeplineasca fanteziile erotice cu toate frumusetiile masculine sau feminine .

De exemplu, daca ai vrea sa faci sex cu doua tipe, dupa ce ti-ai indeplinit fantezia, vrei sa faci manage a trois cu o bruneta si o blonda. Dupa care doresti o mulatra si o blonda sau un negru si un alb si asa mai departe.

Creativitatea si dorinta nu se opresc niciodata, iar lumea nu se va opri din evolutie sub nici o forma, chiar daca vine un cataclism. Gasim noi ceva, mai ales romanii, sa iesim din probleme majore.

Cea mai mare dorinta a mea in materie sexuala, este sa penetrez 10 femei care stau in rand, in pozitia culcat cu fundul ridicat, un fel de doggy style la gramada. Dar sa le penetrez, astfel incat sa aiba orgasm fiecare, nu sunt egoist.

Prietena mea, rade de mine si spune ca nu as rezista.

Care este cea mai tare fantezie erotica a ta ?

Trimite parerea ta.


Submit your review
* Required Field

Fara Taguri

782 numar total de afisari, 1 astazi

  

PUBLICITATE

PUBLICITATE

  • Ad 1follow
  • Ad 2
  • Ad 3
  • Ad 4